sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Hanke käynnistyi

Helsingin normaalilyseon TVT opetuksen arkeen -hanke on käynnistynyt ja hankeblogi on saatu pystyyn. Tässä blogissa kerrotaan hankkeen kuulumista ja toiminnasta. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

3 kommenttia:

  1. Olen jonkin aikaa koonnut materiaalia aiheesta TVT opetuksessa. Tarkastelu painottuu pedagogiikkaan, laitteisiin, verkon avulla tapahtuvaan opetukseen ja oppiaineista erityisesti luonnontieteisiin. Materiaaleihin pääsee osoitteesta http://sdrv.ms/1fZOeAe.

    Terveisin Timo Kärkkäinen

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Todella upeaa pöhinää monesta suunnasta. Aika on kypsä muutokselle ja siinä elämiselle. Opiskelijat ja oppilaat tarvitsevat kokemuksia vuorovaikutteisesta oppimisesta, yhteistyöstä, käännetyn luokkahuoneen kokeiluista, blogeista, kokeettomasta jatkuvasta oman oppimisprosessin havainnoimisesta, vastuuttamisesta, oppimisen ja oman tekemisen raportoinnista, verkostoitumisesta, henkilökohtaisen oppimisverkoston luomisesta jne. Emmekö siis mekin opettajat? Seuratkaa kouluamme twitterissä @normaalilyseo ja pyytäkää siellä olevia kollegoita levittämään omia, pieniäkin TVT:n opetuskäytön ideoita. Sharing is caring.

    VastaaPoista